fatlip

hej, nu ska jag skriva ett spännande inlägg om min läpp. har ett munnsår så nu ser jag ut som en botoxerad (?) angelina jolie. 

typ så. haha

hihi

visst är jag busig?

DAMN

har glömt lösenordet till hennes blogg..... illa.

tiilda

hejhej, matilda är kvar på cafet men jag orkade inte vara kvar där (jag skulle inte ha jobbat där från början) så nu har jag gosat med hennes bäbisar och typ sovit, haha. ni kan nog förvänta er en bloggrape snart.... ;) om en timme eller så kommer hon nog tillbaks, men vi kanske hörs snart :)

home

nu är jag hemma. vi åkte många karuseller, btw, åk ALDRIG en karusell som heter bengts 2000, den kanske ser rolig ut men det är den tråkigaste fucking karusellen ever, och man mår illa som fan efteråt. sen åt vi sockervadd och baconchips, munkar och provsmak. vi kollade på typ alla stånden och efteråt kom jay smith dit :D fick en autograf på armen eftersom det enda papper jag hade var gamla kvitton... nu sitter jag och slötittar på sagan om ringen, myspys.

massa bilder, måste bara hitta sladdjäveln, när jag nu ska få tid med det...
pusshej, hörs imorgon<3


malmamarken

helluuu, vid 4 ska jag och cykeln ta oss till byn och sen åker jag & co till malmamarken. mina pengar är nästan helt slut men jag är helt otroligt bra på att pruta så det ska nog inte bli ett bli ett problem ;) haha, nejdå, bara skojaa.

och eftersom jag inte har bilder till inlägget får ni ännu en video från grotesco:

TALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!

grotesco

jag veeeet, inga bilder, ingen sladd. men ni får en video iaf :D


haha, jag vet inte om jag vågar lägga ut det på bloggen men sök på svindemokraterna också, sjukt överraskande.

summer time

asså hur deprimerande är det inte att se HMs höstkatalog, nu liksom! jag vill inte burra ner mig i stickade senapsgula tröjor nu. det är sommar!


ich bin...eh...libtling...öhm..die summer...? haha äger på tyska asså ;) 


asså vad ska man skriva?

heh, ursäkta rubriken... men iaf, hittade inte sladdjäveln och nu har datorn dampat sönder så nu åker jag, vi hörs imorgon när jag ska hitta den där sladden!

ikväll

blir det sova med klara och felicia. man har ju inte saknat dom lite asså ;) vi får se om jag hittar min *^###&!"%)(&%#"%¤W#&¤(/% sladd och kan ladda upp bilderna, annars så blir det kanske ett inlägg innan jag åker.


(haha, jag är inte så kort, men jag stog böjd...)

öööööööööööHH

JAG HITTAR INTE KAMERASLADDEN!!! (dampish) får fortsätta leta...

morning

godmorgon alla, hade värsta jetlagen igår så jag låg vaken till klockan 3 igår natt och mer eller mindre tvingade mig till sömn. sen när jag väl sov drömde jag en hemsk mardrömm och vaknade upp med en helt våt kudde, inte kul. ajja, hoppas ni har sovit bättre än mig, pusshej, vi hörs :D

give me everything

hellu, jag LOVAR att ladda upp bilderna från NYC eller det jag köpte imorgon. om ni har tur kanske jag laddar upp båda? :D men bara kanske för jag har annat jag måste göra i mitt liv ;) pusshej, och tack för att ni läser. betyder massor ♥


min lilla plutt


hatar dig.


virdrga, vidriga människa. så månnga liv och han tog, och när hanns advokat ställde frågan: ångrar du det?, svarade han: nej. det var nödvändigt. kan inte beskriva med ord hur mycket jag hatar honnom.

hemmaa

Hellu, igår kom jag till baks från usa. har typ 1000 bilder från NY, DC och stranden men jag orkar inte ladda upp dom nu. sov 13 timmar inatt, + att jag låg och låg och kliade mika i en timme också ;) visar allt jag köpt senare.



sseya

RSS 2.0