HELGEN

Hejhej! Om 15 minuter kommer 30 pers hit och jag sitter fortfarande ofixad i mina sunkkläder, men vad gör man inte för bloggen? Hade tänkt att ladda upp bilder från helgen så nu kör vi!
Först firade vi Siri (okej ingen dödar mig för bilderna nu)
image description
image description
Och sen sov kusinerna först här allihopa och från igår till idag sov vi hos våran farmor och badade i poolen, bubbeln och i sjön. Sjukt kallt! Sen har vi förståss legat flera timmar och solat i värmen, älskar det! Måste rusa, puss

FREDAG, WOOP!

Hejhej! Lite smått stressad här. Gick en stund på stan med Ellen efter skolan, sedan åkte jag hem och packade lite smått inför ikväll. Nu ska jag snart börja göra iordning mig och kolla om det är något kvar att packa, sen åker jag in till stan igen för at fira Siri och sova där.
Sen på lördag ska jag hjälpa min farmor och jobba lite på "hotellet" på förmiddagen och sen kommer kusinerna hem till mig på eftermiddagen och sover här. Bloggar alltså mer någon gång när jag får tillfälle (om jag får det), annars ska jag försöka blogga lite på söndagen eller måndagen.
Övertaggad? ;) Shit vad fint väder det är också! 18 grader. Jag som trodde det skulle bli regn.

BIKINI

Köpte den här finingen på HM idag

-

Tjenis, tänker inte blogga idag så ni vet. Hörs imorgon.

ELLE

Fick en massa elletidningar, nu ska här läsas!

GRATTIS SIRI!

GRATTIS SIRI! Tänka sig att korven har blivit så stor ;) Dom här är till dig!

MÅNDAG

Hej på er! Var riktigt friskis idag och sprang med Natalie och Siri, jobbigaste jag gjort typ någonsin! Kommer ha såå mycket träningsverk imorgon. Värltränad tjej här.
Ni vet att det skulle ha blivit 20+ på fredag va? Nu ska det tydligen bli regn. Asså när kommer värmen? Vill ha sol och sommar och fina kläder nu!

TOPP

Fyndade i garderoben igen! Fick den är i somras men då med små ärmar på som jag tog bort nu. Har aldrig använt den så tyckte att det var dags nu.

YOU SAID NEVER AGAIN, BUT YOU LIED

Tjena! Igår jobbade jag hos farmor, kollade på Siris handbollsmatcher och sov hos Natalie. Kort sagt inget bloggande. Skulle ha fotat med kusinerna idag men det blev uppskutet till nästa vecka så jag ska nog bara ta det lungt och kanske plugga lite. Håll utkik efter mer inlägg! :)

SNYGGT

snygg

Från nastygal, topshop och etsy.


REGNSKITVÄDER

Hejhej, så jäävla kallt det är ute, fyfan! Gick hem i spöregnet så kläderna är genomblöta och håret jag nästan missade bussen för att få platt har nu övergått till sitt sanna krulliga jag. Sen blev benen helt blå för att jeansen färgade av sig så nu är jag blåbent! Ganska snyggt liksom?
Det var dock en bra dag innan det, efter skolan som slutade tidigare så gick jag och tjejerna ner på stan och åt glass på en glassbar, så himla gott!
Nu sitter jag och tinar upp med en kopp varm choklad i min onepiece.
före olyckan
efter...
¨
Tovig krulltott! Aja, puss på er, vi hörs :)

ITS TOO COLD OUTSIDE FOR ANGELS TO FLY

Hejhej, var hos Siri med Natalie efter skolan, sen missade jag bussen och fick springa på stan i 45 min och frysa som en galning i min jeansjacka. Fyf*n så kallt det var! Nu måste jag kila, orkar inte ladda över några bilder så det bli inga, förlåt ;)

TWITCAM

Med Liam! Omg, så himla söt!

YOU LIGHT UP MY WORLD

Tisdag igen då, veckans sämsta dag, så nu peppar jag med 1D och Boney M - sunny ;) Haha jag och den låten asså, forever & always!

HA TÅLAMOD

Rubriken talar! Jag vet fortfarande inte om det som jag skrev om igår blir av så ni får ha tålamod. Ni kommer få reda på det, frågan är bara när. Ni får helt enkelt hålla utkik och vänta! :)

FIKA

Hemma från stan nu och kopplar av med kladdkaka och 1D, älskar det!
Haha märks det att jag fotar allt just nu? ;)

HUVUDVÄRK

Har haft lite småont i huvudet hela dagen så jag tog en treo (som smakar skit) och det hjälpte inget alls så nu ska jag försöka med en ipren och hoppas på att bli bättre, vill verkligen inte bli dålig nu.
Har faktiskt läst en del i boken nu också! Börjar förstå mer om ISO, slutartid, bländare mm så det går frammåt! :)
Nu ska jag gå och ta en dusch, fixa naglarna och kolla på tv och sen hörs vi imorgon, kanske med dom bästa nyheterna eveeer!

LET'S GO TO THE BEACH

Hittade en bikinitopp jag fått av en släkting när jag rensade garderoben för några dagar sen. Den är mintblå (mer än på bilden) och kommer passa perfekt i sommar! :)

REMEMBER THE HAPPY MOMENTS

Hejhej, söndag igen. Brukar ha panik på söndagar men idag längtar jag tills imorgon för då får jag kanske reda på om något extremt extremt roligt kommer bli möjligt! :) Om de blir det får ni såklart reda på det.
Dagen har spenderats med min kusin framför tvn med spel och bakom kameran. Ska försöka ta tag i bättre bilder boken snart men det blir liksom aldrig av..

SÅ SÅ GLAD!

SÅ GLAD! Fick min kamera idag, Canon EOS 1100D med bildstabilisator, ett minneskort och sen hade mamma köpt med ett startkit med uv-filter, faktabok, kameraväska och linsputs. Nu ska bloggandet börja på riktigt!
Fokusen hamnade på mig istället för kameran men endå. Ny design på det här och sen är jag redo! :)

FREDAG DEN 13

Förlåt för att jag är så usel på att blogga! På lördag när jag antagligen får min kamera så kommer jag blogga så mycket mer, det är ju inte så kul utan bilder. Nu sitter jag fortfarande i min supersnygga pjamas och försöker lista ut hur jag ska kunna få den här ringsignalen till min mobil
Förresten, var det bara jag som inte visste att det var fredag den 13 förän aldeless nyss? Haha jag tror verkligen inte på att det är en otursdag men vi får väl se. :)

SÅ SNYGGT

sommar
Ge mig allt!

SEG TISDAG

Okej, jag har ingen insperation alls just nu så det blir ett tråkigt vad jag har gjort inlägg nu!
Igår kom Klara och Felicia över en stund, riktigt mysigt :)
Idag sov jag bort hela förmiddagen och blev väckt halv 12 och sen har jag gått runt i min kära onepiece hela dagen. Fick mina betyg också, så jäkla nervös jag var! Fick tyvärr inte min kamera idag men på lördag får jag den, bättre sent än aldrig.
arkiv

RIKTIGT ILLA..

Sitter och käkar godis, efter frukosten... Nån kommer må skit senare idag!

CALL ME MAYBE?

Camera-cameras-vintage-favim.com-355394_large
528292_342506515798838_286436441405846_892402_344157363_n_large
Tumblr_m1ibcd0mma1qkflzuo1_500_large
Tumblr_le80ljacvz1qaweh5o1_500_large
Random fina bilder från bästa weheartit

GLAD PÅSK!

Glad påsk alla! Jobbat hos farmor med min kusin och proppat i mig en massa godis. Senare idag kommer min andra kusin Matilda hit och så blir det påskbord. Kan bara bli bra! :)
Nejnej, jag är inte tjock!

VILKEN SKA JAG VÄLJA?


CANON EOS 1100D

Är kameran jag funderar på att köpa, kollade lite på den igår och den verkade bra och lagom svår så jag tror att jag ska köpa den så fort som möjligt. Är de någon som vet något om den eller har en sån?

GLAD PÅSK!

Nu börjar lovet, inte för att det är nån skillnad för mig som fortfarande är hemma men nästa vecka ska bli riktigt skön! Jag ska försöka träffa så många som möjligt, köpa kamera och blogga en del :)
repris på mig och mika

RUBRIK

Hej igen. Fortfarande sjuk och så så har inget speciellt att skriva om. Eller jo, instagram har kommit till android! Dör vad kul det är, redan helt beroende! Följ mig gärna, camillabjorklund heter jag.
Här får ni bilder på finaste sålänge

TISDAG

Sjuk och äcklig, häärligt!

SJUK

Är snuvig som bara den, har ont i halsen och huvet. Pallar inte vara sjuk nu! Ska sitta framför brasan med mitt te resten av kvällen och hoppas på att det går över till imorgon, pusshej

TWITTER

Skaffade nyss twitter, följ mig vettja! Bjorklundc@twitter

STOCKHOLM

Spenderade lördagen i stockholm med Matilda, vi gick i affärer (mest i gallerian för det var svinsvin kallt ute) och fikade. Köpte inget men oj så många fina bilder det blev! ;) Här är två av dom
image description
image description

RSS 2.0