snart

På torsdag får vi tillbaks vårat trådlösa så då kanske jag kommer tillbaks, håll utkik!

dör


- ingen internet -

Hejhej, har inget internet just nu så jag kommer inte blogga så mycket denna vecka. Snart är det torsdag och dans, iih! Ska bli så jävla kul! :D
arkivbild

gamla

Letade igenom lite gamla bilder och hittade dom här, haha dör!

makeover

Hejhej, nu är jag klar med min makeover på lite gamla & tråkiga kläder. Här får ni göre och efter bilder
från ful hippietröja till okej linne




från vanlig tråkig mössa till söt bollmössa

söndag

Godmorgon! Har en del saker att göra idag men jag lovar att det blir massa bloggande. Ses snart?

filmmys

Sitter nu och kollar på the day after tomorrow, lite foreveralone kanske men jag har ju mika? ;) Imorgon blir det massa inlägg så håll utkik!

helg

Hejhej, trött tjej som uppdaterar. Var hos min vän Felicia igår med Matilda och Klara och vi började på en dans som vi höll på med typ halva natten och nästa morgon. Gryymt kul! Och gissa vad? Jag ska gå och kolla på en danskurs på torsdag!
Ingen bild, men ni får nöja er med det :)

håll hårt i din goda vän

Hej, galen skoldag idag, haha! Alla måste hata oss nu ;) Annars så ska jag fortsätta med läxhögen, woopwoop. (eller inte)
Har musiktips också! Kapten röd- ju mer dom spottar & saknade vänner. Jag är säkert jätte efter för han är inte direkt ny, men endå. Om ni inte hört borde ni lyssna!
Tumblr_lvyu0oqqbc1qdkjypo1_500_large
Balloons-light-photography-sky-sunlight-favim.com-116160_largeTumblr_ly1z3obph61qep56go1_500_largeTumblr_ly1anhyqmr1qklzffo1_500_large
WE♥IT

mika och jag

Hejhej, hade soprovet idag så nu är det värsta över. Just nu sitter jag och myser med mika, serriöst gulligaste hunden på denna jord.
bjuder på den andra!

- tillfällig header -

Hejhej, jag är oaktiv nu jag vet men har iaf fixat en ny header som jag lovade. Inte superfin men bättre än den förra :) Nu sitter jag och gör absolut ingenting i min nya morgonrock, skulle kunna sova här och nu. Sov ganska dåligt i natt, gick i sömnen och vaknade mitt i natten av att jag lagt mig i en annan säng osv, haha...
- foto matilda

it's a waterfall

Hej igen! Gladare inlägg nu ;) Målar lösnaglar, äter godis och lyssnar på coldplay, fredag! Har en del bilder på kameran som jag ska ladda upp snart, och så ska jag till min kära vän elvira också. Kan bara bli bra :D
tråkigaste bilden eveeer men who cares? ;)

fredag den 13de

Haft otur idag? Inte jag! Anyway så ska jag byta spår nu, har ni tänkt vad mycket skit det finns på fb? Hur taskigt är inte det här liksom?
jag fick M------- och K-------
1.Vem ser bäst ut?: k------
2.Vem betyder mest för dig?: vet inte jue :D
3.Vem står dig närmast?: k-------
4.Vem känner du mest?: k-------
5.Vem har du känt längst?: k----- :)
Kommentera "♥" så ger jag dig två personer! :)

Så jääkla taskigt.
Och nu skulle nån jämföra mig med någon, och jag vet liksom inte ens vem det är? Känner du mig? Nej juste.


TORSDAG

Varit lite upptagen här med plugg osv men nu snart så kan jag börja blogga igen! pusshej, vi hörs när datorn fixat sitt anivirusskydd som den tjatar om 24/7, haha ;)

back 2 school

Hejhej, skoldag idag. Väldigt flummig och kul att träffa alla :) Var i stockholm igår också, jättekul! Var med klara och matilda och shoppade, fikade osv. Köpte två fina tröjor ni kan få se sen.  Nu -  plugg. Orkar inte men vad ska man göra? Haha, mitt liv försvinner samtidigt som vardagen börjar.
391001_2215560753111_1370358194_31901825_376370719_n_large
RANDOM från we♥it

BILDBOMB

Så... Först hade vi en minifest här hemma, sen har siri fixat mina naglar, stars and stripes. Så fina! Behöver jag förklara den sista? ;)

snabb

Hejhej! Sitter nu med en stor kopp varm choklad, kärlek till det asså! Har massa att göra nu så vi hörs, seeya!

5 i 1 2012

Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men den spenderades iaf i stan med några kompisar. Nu ligger ellen och sover i min säng och kommer nog att göra det hela natten, haha ;)

Tillbaks

Hejhej! Kom nyss hem från Uddevalla med tåget. Satt pch kollade på typ världens bästa film - dear john. Åh, gråter lika mycket varje gång! Här får ni trailern

Uddevalla

Hej alla! Idag vaknade jag lite på fel sida, någon väckte mig med en busringning eller nåt, vääldigt moget. Men nu har jag tagit en lång skön dusch och mår mycket bättre :D
Ska snart klä på mig och packa väskorna igen innan jag åker till Uddevalla för att hälsa på mormor och morfar. Kommer dock hem imorgon så det blir ingen bloggpaus.
Jag ska snart sluta med cambilder, hehe...

and i'm a got damn fool but then again so are you

Musiktips:

Har fått så jäkla konstig musiksmak, haha :D (och ja, det får väl bli veckans tips?)

where do i begin

Hejhej, har varit en så otrooligt tråkig dag idag. Som om ni bryr er. Åhh, varför kan inte hm skicka min onepiece snart? Skulle ha kommit för några dar sen? Så... vi hörs? Haha sämst... Pusshej

godmorgon

Sliten och trött med min gingerkatt på tangentbordet, haha!

-

Är så himla trött på jämförelseskiten. Jag försöker att undvika det men hela tiden gör man det endå. Att man bara inte kan strunta i alla andra och nöja sig med det man har och är. Det är ett av mina andra nyårslöften. Vara nöjd och sluta jämföra sig med andra. Tagga. K.

första i första tvåtusentolv

Omg. 2012? Heelt sjukt. Anyways, jag firade hos kusinerna som nu är och vänder uppochner på mitt rum, haha ;)
Jag har också några nyårslöften, här är några av dom
♥Blogga mer, inga stora avbrott från och med nu! (yeh right att jag kommer hålla det men endå)
♥Vara mer säker
♥Och börja dans! Woopwoop!
♥Skaffa en bra kamera eller börja använda dom jag har så jag slipper alla skit cambilder!
♥Fixa en ny design innan den 13de
Somsagt, bara några men det får bli bra!

RSS 2.0