SLUTKÖRD

Arkiv
Fyfaan så trött jag är nu! Sprungit omkring i cafét i sex timmar utan paus och sen när jag äntligen kom hem så var det min dag att laga mat. Det var supermycket folk hela dagen vilket är jättebra men shit vad trött jag är nu. Skulle och borde igentligen ut och springa en stund men jag pallar inte. Vill bara stänga av omvärlden en stund med musik och sen ska jag ta en lång och skön dusch och kolla på tv resten av kvällen. Ha det bra hörrni, pusshej.

TILL CAFÉT

Hejhej! Nu drar jag iväg till cafét och kommer hem vid halv fem tiden :) Lite typiskt att jag ska jobba den varmaste dagen på länge men jag behöver ju pengarna så det är bara att stå ut!

STRÅ AV SMULTRON

Här är några halvkassa bilder på dagens fångst, haha ;) Orkade inte fixa bilderna så mycket så det får duga. Nu ska jag bort till Ellen på Warbro och ha vattenkrig, inte för att det är så varmt men det blir nog kul endå! 

Och juste! När jag svarar på era kommentarer på kommentarskategorin, ser ni det eller ska jag kommentera på eran blogg istället? Så om ni inte fått svar på era kommentarer så är det inte att jag inte orkar, det är för att jag svarar på dom på det sättet. Men ska jag kommentera svaret på eran blogg eller under kommentarskategorin?
Ha det ba sålänge, pusshej!
 

MED SIRI

Hej på er! Förlåt för att jag bloggat så dåligt men jag har haft fullt upp :) Igår kom Siri hit och sov här och vi kollat på en massa vampire diaries, sprungit ( gissa om jag dog? )  och nu så ska vi baka. Kommer försöka slänga in ett och ett annat inlägg men tills dess får ni ha det bra!
Tack för besökarna förresten! Känns mycket roligare när det är fler som läser! :) 
  

HAHA

 
I fredags var det många som lade ut fina midsomar bilder på ig men jag och Matilda valde att gå våran egen väg, är man snygg så är man liksom, haha ;)
 
 

BILDER FRÅN TORSDAGS DEL 1

Hejhej! Har haft fullt upp det senaste dagarna, bland annat var jag hos Siri i förrgår. Vi fotade, badade, åt godis och kollade på en superbra serie, alltså hade vi det väldigt bra! :) Här är en del av fotona, fler kommer men det skulle bli för mycket om jag laddade upp alla i samma inlägg för när jag laddade över dom på datorn upptäkte jag att det var 270 st, haha ;)

DET TAR SIG



IDAG ÄR DET SOMMAR

Hejhej! Igår var jag på Majas födelsedagsfest sen så sov jag i stan hos Natalie. Idag har jag legat i solstolen ända sen jag kom hem och levt livet, haha ;) Har ätit jordgubbar och glass till lunch, läst ut en superhemsk och sorlig bok och lyssnat på en massa musik. Kanske lyckas ta mig till Warbro för att bada annars blir det vattenslangen! Ni får ha det bra sålänge men nu ska jag ut igen, pusshej!

MED ELLEN

Två bilder från idag när jag var med finaste Ellen. Annars har jag inte haft för mig så mycket, mina föräldrar har åkt på en jobbresa i några dagar igen så jag har varit hemma och kollat på tv och klippt gräset med mina syskon och deras partners, haha låter så fult ;) Nu ska jag gå och kolla på film gen, ha det bra!

GULD & SILVER

Ganska fina enligt mig men eftersom jag har så himla smala handleder kan jag inte använda någon av dom.. Bara att käka på! ;)

SKOLAVSLUTNINGSBILDERNA

Det var några försenade mobilbilder från avslutningen, riktigt skönt att äntligen ha sommarlov! :)
Ingen dödar mig för bilderna nu va? ;)

BRÖLLOPSTÅRTA

Eller ja, nästan. Mina föräldrar firade 26 år tillsammans ihop idag. Asså fatta hur lång tid det är, typ mitt liv gånger två ;) Hursomhelst så blev det min present till dom och jag är ganska sltolt över att jag lyckades göra den helt själv, haha snart kanske jag platsar i cake boss ? ;)

IMORGON SMÄLLER DET!

Yes! 12 timmar från nu  så är jag på våran skolavsluting, ganska sjukt att det redan har gått ett år sen jag började. Riktigt taggad iaf, det ska bli ett grymt somarlov! :)

DETALJER

Hejhej! Jag har inte haft lust att blogga nu när det är så mycket roligt på gång och det äntligen har blivit varmt så det är därför jag varit lite oaktiv.
Hursomhelst så håller jag på med avslutningskläderna som ni ser på bilderna (det kanske ser lite rörigt ut men det ska nog bli bra till slut ;) ) Vet fotfarande inte riktigt hur det kommer bli men jag är ganska säker på att jag kör på lockigt hår och sen får det bli mina vanliga vita låga tygskor på fötterna :)

SISTA SKOLMÅNDAGEN

några charmiga bilder.. ;)
Åh det känns helt sjukt! Snart sommarlov liksom! Det kommande dagarna ska vi nästan bara göra saker tillsammans i klassen och städa så imorgon blir den sista riktiga skoldagen men då ska vi ändå äta glass och köra fotboll efter lunch så det blir mycket roligare än vanligt. Idag iaf stannade och fikade med Natalie efter skolan och sen fick jag skjuts hem av  min bror. Tyvärr så var jag tvungen att gå ut med hundarna och då var alla mina planer på att hålla håret platt helt förstörda, menmen ;)  Får helt enkelt köra på lockigt imorgon.

TYGPÅSAR

Älskar tygpåsar, det är så himla snyggt men jag använder aldrig dom jag har eftersom jag har så himla mycket skit i min väska som jag behöver så om jag skulle byta skulle det bara bli en knölig boll haha.. I sommar ska jag iaf använda dom!

HELGEN

Hejhej! Har sovit borta hos mina kusiner hela helgen, först Ellen och Vilma och sen Matilda. Idag hade vi utbildningsdag i cafét igen och fick våra tider och sen firade vi våran andra kusin Andreas som är 13 nu :) Det öste ner och åskade i början men sen så sken solen så då körde vi vattenkrig. Haha vi blev ganska blöta men kul va det! Nu ska jag kolla på tv och mysa i min onepiece och sen gåoch lägga mig för imorgon är det sista skolmåndagen innan sommarlovet, aah!

FOTO OCH BAD


Hejhej! Förlåt för att jag inte bloggade igår men datorn hackade upp sig totalt så jag orkade inte.
Idag har jag varit ett tag i stan och sen badat och fotat med Ellen. Äntligen sommar!

NATIONALDAGEN 2012

Hej på er! Har haft en grym dag idag, bästa på riktigt länge! :) Vaknade hos Siri efter en ganska sjuk natt, käkade en hel del godis, träffade Natalie och Maja och fikade. Sen åkte jag hem och träffade Klara och försvenskade oss med flätor och så kom också Felicia. Då drog vi till grannens strand och badade (eller ja, jag ramlade i när jag skulle hoppa på en sten och blötte ner hela handduken, fyfaan asså!), grillade och lyssnade på musik. Tack för idag tjejer, älskar er! :*

HANDBOLL

Tjena! Sitter och kollar på Siri när hon kör handboll. Tidigare idag hade vi och Natalie en twitcam och jag fick en kille som ville gifta sig med mig (?) på halsen haha ;) Som ni kanske fattar ska jag sova här och sen imorgon kommer Matilda hem från brasilien.
Kan tyvärr inte ladda upp bilder men det får duga endå, pusshej!

FRÅN STOCKHOLM

Från vänster: Shorts från HM 69 :-, kasse jag fick på köpet, klänning från Hollister (avslutningsklänningen) 528 :-, tröja från Bikbok 299:- & tubtopp från Gina 59 :-
Det var alla mina köp, riktigt nöjd men nu blir det nog till att spara lite ;)

GODNATT

Klockan är strax efter 12 och jag kan inte sova. Pluggade en del innan så huvudet snurrar med syror, baser och ekvationer haha. Ska försöka sova nu men eftersom det blåser så sjukt mycket så kommer det nog inte gå men det är nog bättre än det här iaf. Godnatt på er, hörs imorgon!

LÖRDAG


Arkivbild
Godmorgon! Idag blir en lugn dag utan planer (förutom att jag ska träffa släkten ikväll). Imorgon därmot åker jag till Stockholm med mamma för att hämta min bror på arlanda och förhoppningsvis shoppa en del också. Önskar jag kunde gå ut och fota men det är mulet, blåsigt och grått så det blir nog inget sånt idag.

RESULTATET

Här är lite bilder på resultatet. Det är ganska "orättvisa" bilder, det sysn mer i verkligheten och dom blev lite suddiga men dom får vara bra för nu! :) Själv blev jag riktigt nöjd och det blev precis som jag hoppats på så jag ska inte färga om.

SLINGOR

Har velat slinga mitt hår ett tag så nu ska jag äntligen göra det! Om det blir fult får jag väl färga tillbaka det men jag har ju hela helgen på mig att fixa det isf. :)

RSS 2.0