MYS

Kom ganska nyligen hem från en svinkall och regnig promenad från bussen. Ibland hatar jag att bo på landet.. Nu sitter jag iaf och myser med Mika, läxorna får vänta ett tag till.
'

GRATTIS

Idag fyller min älskade kusin Matilda 16, grattis snygging!

TJUGOÅTTONDE I TREDJE TVÅTUSENTOLV

Tumblr_m1kuw9yajx1qjunulo1_500_large940523b2001c21f94f5b9254_large
Har inget vettigt att skriva så ni får två fina bilder istället

SLUT

Helt seg i huvudet efter att ha skrivit/läst i några timmar, ses

-

För fina
omnipt0nce:  i have to reblog this everytime i see it on my dash. forgodsakesniall:  niallfuckmehard:  ZAYN STOP IT  THOSE DIMPLES. image

MÅNDAG

Hejhej! Var så grymt trött på morgonen nu när man ska ställa om klockan men jag lyckades ta mig till skolan trotts att jag nästan missade bussen. Fick höra att 1D kanske skulle komma till sverige, dör! Jag ska se dom! Nej nu ska jag ta och fixa med lite läxor, bye!

PLUGG, PLUGG & PLUGG

Så kul är mitt liv just nu. Nejmen jag har massa att göra och nu har jag redan slösat en timme åt att försöka ladda upp en massa bilder som inte går. Nej ush, inget mer bloggande på ett tag för mig, byee!
arkiv

GULLIS


LÖRDAG

Väldigt snabbt inlägg här, förlåt för det. Hungerspelen var iaf BÄST igår, jag ska så se den igen! Uppdaterar med sen, pusshej.

SNYGGA



DÅLIG UPPDATERING

Hej, jag vet att jag sugit på att uppdatera de senaste dagarna men jag har inte haft ork eller tid. Ska försöka uppdatera mer nu!
Imorgon blir det hungerspelen premiär med Natalie och Siri, tyvärr kommer vi sitta på första raden för dom andra var upptagna men vi får iallafall se den. Nu ska jag skriva klart en svenska uppsats som jag skutit upp med waay för lång tid, ha det! ;)

SUNNY

Kom nyligen hem från skolan och har suttit och fikat i solen med en hmkatalog, åh vad jag vill ha sommar nu!

NÖRD

Bästa spelet evöör, astöntigt är det också men sjukt beroendeframkallande, haha!

CAN'T GET ENOUGH

Tja folket! Skola idag, hade redovisning om 1D på engelskan, bästa lektionen! Har några mobilbilder ni kan få se sen. Längtar så otroligtotroligt mycket tills dom kommer till sverige, helt galet.
Tumblr_m1014rbqx41r9hrj9o1_500_large

SUNDAY

Hejhej, morgontrött som jag är ska jag snart gå ut på en promenad med hundarna och sen åka och hjälpa min farmor med lite jobb. Oj jäklar, har ju en massa läxor till imorgon också! Skit också. Aja, det är bara att ta tag i det, pusshej.


MÅSTE HA

Hittade det här snygga skalet till min mobil på we♥it, måste hitta det!
6921781347_9f8a8a8d8a_z_large

TEENAGER POSTS

Tumblr_lyxos2ejmx1rnia9do1_500_large
Tumblr_lyvkyq6czm1qiaqpmo1_500_largeTumblr_lyvl5imskg1qiaqpmo1_500_large

MORGON

Hejhej, ville bara säga att jag mår bra, var bara trött tjurg, kanske lite ledsen osv men nu är jag tillbaks. Siri sov här inatt men nu ska hon snart åka hem. Klippte mig somsagt igår, blev faktiskt nöjd även fast det blev lite kortare.
Dålig bild på håret

ORKAR INTE

Orkar inte blogga, inte nu. Förlåt men om ni visste varför skulle ni förstå.


DIRECTIONER

ID dagen, klart man är på!
423263_369401323090571_235250533172318_1182593_11086088_n_large

ONSDAG 14 i 3

Hejhej, hemma från stan nu och på riktigt bra humör.
Fått en ny mobil nu så jag äntligen kan skrota min lilla odugliga rosa sak, haha ;) Sen åker mitt hår av på fredag också, ah!

TVKVÄLL

Nu blir det taccos, top model och projekt runway resten av kvällen, pusshej!

I CAN ONLY IMAGINE

Hejhej! Förutom skolan har jag bara legat i solen och läst hela dagen, jäklar vad det blåser asså.
Våren har iallafall kommigt (asså stavas det kommit eller kommigt? fattar aldrig det, haha) på riktigt nu vilket är riktigt skönt. Längtar så otroligt mycket efter sommaren!

HÅR

Ska klippa mig snart, inte för att jag vill men mitt hår är så otroligt slitet.. Finns så himla mycket snyggt att göra, jag kommer nog bara toppa det men i sommar vill jag antingen slinga det ljusare eller fixa dip-dye

STUDIEDAG

Hej alla, idag har vi ledigt från skolan vilket känns väldigt skönt, bara ta det lungt och umgås med min bror som har kommit hem nu efter nästan ett år borta :) Ska försöka ta tag i lite plugg också inför prover imorgon, kanske dags nu? Hursomhelst blir det mycket bloggning att se fram emot så håll utkik.
Drömmtröjan!

TILLFÄLLIG PAUS

Har en tillfällig paus nu, kommer tillbaks på måndag.

ATT KÖPA:


ITS FRIDAY, WOOP

Tjena! Haft en bra fredag? Själv gick jag en sväng på stan med Maja och Siri och kollade på byxor och åt glass innan jag tog den senare bussen hem. Nu värmer jag mig med en stor kopp te som alltid, älskar det! :)

MORNING

God morgon alla. Har sovmorgon till 10:10 idag så jag behövde inte gå upp för än nu, hur skönt? Käkar frukost framför tvn som spelar levels, det kallar jag en bra start på dagen ;)
plutten i mitt knä♥

KONY 2012

Om du inte redan sett den så kolla, du kommer inte att ångra dig!

ÅTTONDE I TREDJE TVÅTUSENTOLV

Hej alla, torsdag igen och snart fredag, taggad! Vet att jag bloggat dåligt idag men datorn dampade lite men som ni märker är det bra nu. Mina helgplaner är inte helt säkra än, antingen blir det stockholm med min kära kusin eller så stannar jag hemma med lillen (som just nu sitter och käkar papper, guud måste han äta på allt?). Vad har ni för planer?


LÅT DEN RÄTTA KOMMA IN

Heter filmen jag såg nyss, fast det var den nya amerikanska verisionen. Jag har läst boken innan som såklart var bättre men filmen var faktiskt ganska lik den.
Lite småläskig men det var inte så farligt, annars brukar jag sitta med händerna framför mitt ansikte och kisa genom skräckisar ;) Det enda var väl mobbningssenerna som var väldigt hämska enligt mig, kan verkligen inte se sånt. Hursomhelst kan jag rekomendera den till er som inte tål vanliga skräckfilmer för den här var lite mer en lightverision, haha ;)

TRÖTTAST I STAN

Hejhej, sov somsagt i skolan igår med klassen så nu är jag sjukt trött, det första jag gjorde när jag kom hem var att däcka på soffan haha ;) Det var ganska kul iallafall så det var värt det.

SOMMAR

Tumblr_m0h1nsgoeg1rq1dtqo1_1280_large
Tumblr_lzrq6muyyk1qi2q42o1_500_largeTumblr_m0h36mn5od1rrn47qo2_500_large
6805042946_b744d54f32_z_large

HOS NATALIE

Hejhej, sitter hemma hos Natalie nu och ska sova med klassen i skolan senare idag, har lite brottom så vi hörs sen, pusshej!

KÄRLEK


SCHOOL

Hejhej, äntligen hemma från skolan nu. Ska snart ta tag i lite pluggande innan jag fortsätter med bloggandet. Och juste, jag har bloglovin' nu så följ mig gärna eller kommentera om du vill göra bloggbyte!

RESULTAT

Klara med naglarna nu, herregud vad jobbig det var men så snyggt det blev!
Var nära på att ge upp där och nöja mig med finnflaggan, glad att jag fortsatte ;)

JUST NU

Sitter hemma hos Matilda och fixar naglarna, resultat kommer senare idag!

CHEERLEADING

Sitter med matilda och kollar på cheerleading, ååh vad kul det varkar! Måste söka upp en kurs i närheten!

LÖRDAG

Nu är jag tillbaka!
Håller på och städar lite i mitt rum, kläder överallt.. Men jag vill fixa till bloggem lite och skaffa mer lästare, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om? Skönhet är det så många som skriver om och hälsa skulle nog inte vara så bra ide eftersom jag aldrig tränar utöver mina promenader hem. Räcker det som det är nu eller är det något annat ni skulle vilja läsa eller några tips ni vill ha osv? Kommentera nu! :)


FÖRSTA I TREDJE TVÅTUSENTOLV

Hejhej, just nu är jag hemma med min kära kusin Matilda. Hon ska vara här hela kvällen, mysigt! Vi ska kolla på tv och mysa i våra onepieces. Vll inte vara så osocial så jag kanske skriver mer ikväll, puss.

 

 

 


RSS 2.0