and i saw god cry in the reflection of my enemies

jag veeet, jag har inte blogat på... ett tag...  men det blir en liten paus nu efersom lexi har kommit hit :) ja kommer nog göra ett inlägg här och där men det blir nog inte lika mycket sm förut... och sen åker jag till usa! oh my, jag typ döör!

puss, ciao bella, revoir och tjyss, seya

längtan är över ;)

sååå, efter mycket krångel som inte alls var så krångligt så är jag klar, lite tack vare ellen och tilda... haha ;) men back to business, JAG SKA SNART ÅKA TILL USA! eller snart och snart, men om typ 2 veckor! :D min farmors kusins barnbarn kommer hit om 4 dagar och är här i 2 veckor, sedan följer jag med henne till washington i 2 veckor. längtar.




haha, gryymt bra gjord! muppig bild x1000, ber om ursäkt för det. och nej, jag har inte ansträngt mig för att klippa in mig om det var någon som undrade


one momento

ni får ett inlägg, snart ;) nejmen min dator måste sluta dampa först, men sen, då! :D

ciao bella♥

hey!

även fast jag var as trött igår så stannade jag uppe och kollade på million dollar baby, och åt popcorn! haha, ren lycka där asså.


men va faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan, rotera då! (dampish)



och nu bjuder man!

men jag får damp! har försökt klippa till  och göra om och redigera och ersatt den nya och sparat som men det blir ändå bara orginalet. min dator har problem. allvarliga problem.


bara så att ni vet...

så var det tilda som skrev inlägget under. haha, f1 fail ;) nejdå, puss tilda, jag vet att du läser. och faster skulle göra smulpaj åt oss! haha, förlåt ni andra som läser, hoppas ni fortsätter att följa trots allt ;)

och bara för att inlägg utan bild är tråkigt får ni en randombild på mig och mika


revoir♥

tjenis penis

tjeena! sitter vid tilda dator just nu, hon har precis kommit hem från irland, men ska va lite social med henen nu så hejdå. hjhhhhiihihihihiihhihiihihiih

hjälp någon snäll?

snälla, kan någon hjälpa mig? jag vet inte hur jag ska förklara det, så jag visar en bild istället:


hur fixar jag detdär?

Ps, jag har nyss lärt mig hur man kopierar hela skärmen... det är därför det blir två skärminlägg på raken... haha! ;)

blä

hm har gjort om sin sida!! min värld rasar samman.



government hooker.

tja, vgd? haha. hilarious.
noot.
ööööööh, så sjukt trött. orkar inte göra något.
pus med 1 s. f1 h1. eller inte.

rubriken blev lite random, stå ut med det.

puS.

iväg

hejhej, ska snart ta bussen in till katrineholm och sova hos min kära vän felicia, sedan plockar mamma upp mig imorgon bitti och så jobbar jag på cafét resten av dagen. med andra ord seg uppdatering. nu ska jag plocka ihop mina saker, puss♥


hah ♥


jag tror jag dör.




jag vill inte vara i sverige nu.






done!

Jag behövdes inte i cafét så jag fick åka hem tidigt, det är ju aldrig fel. Nu sitter jag och kollar ut på det underbara vädret! Man längtar ju inte liiite efter solen asså.


jag och mika ♥



soova

Jobb imorgon, godnatt♥


AGAIN AND AGAIN

HELLU! Nu börjar jag om, igen. Var så himla missnöjd med min header så jag ville inte blogga, men nu har tilda hjälpt mig, så nu är det kul igen :d


kärlek på hög nivå♥ (bild lånad av tilda)



PUSS

RSS 2.0