NAGLAR

Fixade somsagt naglarna nyss, det fick bli tindingsnaglar. Om någon undrar över hur man gör dom så är det bara att säga till men jag tror dom flesta vet för det är ju inte direkt en nyhet? ;)

DAGENS TABBE

Hejhej! Tog på mig shorts med strumpbyxor under för det var för kallt för att gå utan men sen efter näst sista lektionen när vi hade gympa tog jag av mig dom för solen sken och det var varmt. När jag gick ut efter tyskan öser det ner och där står jag och fryser baken av mig ;) Hade inte tid att byta om heller så jag fick springa och alla stirrade på mig som om jag var från ett annat universum. Haha aldrig igen!
Har fixat mina naglar nu också, ni får bilder snart!

WE HAVE COME A LONG WAY SINCE BACK THEN.

Fattar inte att det snart går ett år sen jag började i min nya skola och nu är det snart bara två veckor kvar tills det är sommarlov igen. Ändå känns det som att det var evigheter sen när jag kollar på mina gamla blogginlägg, haha.. (Snälla gör inte, var så himla töntig..) Har iallafall haft ett toppenår och den här sommaren ska bli den bästa ever även om jag inte har något speciellt för mig. 

TRÖTTER


Hejhej, ungiefär såhär trött känner jag mig nu. Kom hem tidigt efter skolan och sen fikade jag lite med familjen. Så himla skönt att slippa läxorna den här veckan! Ska nog ta och lägga mig i soffan och läsa lite i min bok (pojken som kallades det), fyfaan vad hemsk den är asså! Ska fixa mina naglar också, någon som har nått tips? (Bara för det kommer ingen kommentera, men men (; )

TISDAG DEN TJUGONIONDE MAJ

Hej på er, vet att jag inte bloggat idag men jag följde med Siri hem efter skolan. Nu ska jag bara ta det lungt och sen blir det Top Model!

BALLERINA COOKIE

Det måste vara den godaste kakan någonsin och nu har jag ett helt paket! ;) Haha glad man kan bli över en sån liten sak.
Kanske inte den vackraste bilden men jag bjuder på det ;)

SÖNDAG

Hej på er! Har haft en riktigt skön söndag, fått mina naglar fixade, firat mamma och träffat kusinerna lite :) Nu ska jag gå ner och mysa framför tvn och sen är det måndag igen. Det går då himla fort! Hoppas det fina vädret håller i sig så att jag kan fortsätta ha på mig sommarkläder! Ha det bra, pusshej!

NAGLAR

Siri fixade mina naglar förut när hon var här, fina va?

EUROVISION FAVORITER


BOMMULSTUSSAR

Idag har jag fotat, gjort ett caféprov (eller ja... nästa iaf ;) ), haft vattenkrig och förloat riktigt grovt. Nu ska jag kolla på melodifestivalen med Siri, pusshej sålänge!

HOS KUSINERNA

Godmorgon! Följde med mina kusiner och hjälpte min farmor efter skolan. Sen följde jag med dom hem så nu är jag hos dom nyvaken i sängen :) ska fota och blogga när jag kommer hem och sen kommer några kompisar och då ska vi kolla på mellodifestivalen, kulkul!

OSKÖN BRÄNNA

Hej på er! Hade friluftsdag med skolan idag, gissa om det var varmt! Efteråt drog jag och tjejerna ner till stranden och badade och sen fortsatte jag och Siri själva i hennes pool. Efter allt solande har jag fått väärldens bränna (och inte på ett bra sätt). Känner mig varm som en stekpanna (hahah jahaja!) och det bränns grymt mycket. Jag vet iaf vem som ska ha solkräm med tusen i styrka imrogon!
Min enda räddning

SHORTS



MOBILBLOGG

Hejhej! Igår sov jag som sagt hos Siri och idag efter skolan skyndade jag mig ut till solstolen direkt. Sjukt varmt ute! Ska ta ta och göra lite läxor nu innan jag sticker ut igen, ha det bara sålänge så hörs vi sen!

SOMMARKÄNSLA

Hejhej! Glad tjej här! Är asvarmt ute, över 21+ och solen skiner! Ska snart börja packa inför ikväll och imorgon men nu ska jag ut och sola lite mer, vi hörs! :)
Ursäka min skitiga spegel ;)

BEAUTIFUL DAY

Hejhej! Haft en bra lördag? Själv har jag gjort en massa tråkigt idag men nu ska jag nog ut och sola lite innan jag måste plugga mer och klippa gräset. Ojojoj vilken galen lördag då ;) Nejmen imorgon ska jag in till stan och sova hos siri så det blir kul :)

FREDAG DEN 18 MAJ

Hejhej! Idag ska jag bara plugga inför alla tusen prov som kommer och bli frisk (hur man nu gör för att bli det?). Fortfarande ledsen över att 1D åkte hem, igår kunde ha blivit den bästa dagen i mitt liv men nejnej. Tur iaf att dom kommer hit igen, då finns det ju fortfarande hopp lixom :) Nu ska jag ut med hundarna och sen plugga på om syror och baser, oj så kul!

PÅ WARBRO

Hejhej! Har spenderat dagen på Warbro med min kusin vilma och nu ska vi gå och nu ska vi vara badvakter åt min andra kusin Kajsa som fyller år idag och hennes vänner. Ni får ha det bra sålnge, vi hörs!

 


YEES!

Nu är jag bara förjäkla glad! Haha nejmen har fixat bredare blogg nu äntligen så för er som inte såg det förut så kan ni göra det nu :) Det är därför jag haft så små bilder också. Om det inte funkar så uppdatera bara :)

-

Imorgon åker Matilda till Brasilien i 3 veckor! Därför skulle jag vilja ägna (om det heter så..?) detta inlägg till henne. Kommer sakna dig sjukt mycket Pen (haha förlåt) och messa mig med viber så fort du får wifi! Puss på dig, ha det bäst och bli riktigt brun nu!

INGET MER 1D FÖR SVERIGE

Asså så jäävla tråkigt! Allt var helt perfekt och bestämt men så åker dom hem! Vi hade värsta planerna och allt ju! Får väl vänta tills deras signering..

GLITTER

Köpte det här fina på hm idag efter skolan, älskar det! :)

TISDAG FEMTONDE I FEMTE

Tjenaremors! Haha nejmen hej på er, har dragit på mig en äckelförkyldning så efter att jag kom hem från stan har jag bara legat i soffan och gjort absolut ingenting (förutom instagram då ;) ). Inget kan stoppa mig nu från att åka upp till stockholm och se 1D (om dom är kvar) men det skulle ju vara lite tråkigt och man kommer som en snorig gammal tant som inte orkar nånting och inte kan skirka, haha ;)  Nej nu ska jag gå och kurera mig lite mer, här får ni två tråkiga cambilder sålänge.

HEADER?

Jag fattar inte, vad händer med in header? Någon som har ett tips eller så?

NAGLAR & DAGEN

Hejhej! Måndag igen (haha nähä?) och jag ska snart gå och plugga inför ett prov imorgon som handlar om el vilket jag är heelt totalkass (?) på. Var i skolan idag iaf och efteråt åkte jag och köpte lite sportkläder vilket jag verkligen behövde. Imorgon blir det att kolla på One direction live tour med några kompisar och sen får vi bara be till gud att dom stannar i sverige tills på fredag så vi hinner träffa dom! 
Ska visa mina naglar siri fixade i fredags också, fick aldrig chansen att fota dom innan :)

UPDATE

Hejhej! Varit på cafeutbildning hela dagen, (om ni vill veta mer om den kan ni gå in på Matildas blogg och läsa om det) och i fredags - lördags var jag hos Siri och på släktträff :) Ska ladda upp bilder från dagen sen men orkar inte nu, pusshej!

CHERRY BLOSSOMS

Bilderna är tagna för en vecka sen som ni kanske förstår för just nu öser det ner här, trevligt!

1D I SVERIGE

Som ni säkert redan vet kom 1D till sverige igår kväll, fyfan vad jag var glad! På torsdag till fredag ska jag och mina kompisar ner till min syster i stockholm och stalka dom, taggad till 1000!
tidigare idag, ååh jag döör!

ONSDAG NIONDE I FEMTE

Hej på er! Blev bloggrapead igen som ni kanske märkt. Mina vänner är ju bara för gulliga. Hursomhelst slutde vi tidgare idag så jag gick in på HM en snabbis och köpte en topp eftersom det var hur längesen som helst jag köpte kläder.

TISDAG ÅTTONDE I FEMTE

Hejhej, fått kramp i handen men jag ska nog kunna skiva endå, haha ;) Nejmen är riktigtriktigt stört glad, trodde aldrig dena här stunden skulle komma! Allt är inte helt klart men berättar mer imorgon!
Har försökt ändra bredden på min blogg så jag hoppas det funkar nu, vill kunna ladda upp större bilder för det blir mycket finare så. Sen undrar jag om någon med photoshop kan hjälpa mig med min header? Skulle bli riktigt glad!

MÅNDAG SJUNDE I FEMTE

Hejhej! Riktigt skön dag ute idag, trodde nästan det skulle bli kallt igen men som tur va inte. Som ni kanske vet så har jag stora planer för bloggen, ska fixa till designen och innehållet en del. Har t ex försökt fixat till den här xghgsifu bilden i evigheter nu men det blir aldrig bra men ni får den endå.

NAGELLACK

Fick med mig det här fina hem från stan idag, riktigt glad att jag köpte det :)

I UDDEVALLA

Sitter på mormors säng i Uddevalla med Tilda och äter popcorn, godis och kakor, haha tjockisar! Idiotjag glömde min kamera hemma men ni ska få bilderna från Matildas kamera när jag kommer hem :)


PACKAR

Snart bär det av!

FRÅN FREDAGS

Här har ni mer bilder från i fredags när vi firade Siri!

TORSDAG

Var en riktigt skön torsdag idag, inte lika varmt som igår för det var extremt men inte långt ifrån. Ska snart på samtal i skolan, inte förbrett ett skit så vi får se hur det går... Menmen, om jag bara pratar på blir det nog bra ;) Imorgon är det fredag, woopwoop, och sen åker jag och Matilda ner till västkusten! Mysigt värre.

BLOGGRAPE

Hejhej, om ni råkade se dom andra inläggen innan så var det mina gulliga vänner som gjort dom och inte jag. 
Snyggare får man leta efter!

MAJBRASA

Lite svårt att fånga elden på bilderna och när man gör collage blir kvaliten asdålig men här är iaf bilderna från igårkväll. Riktig bamsebrasa, haha ;)

TISDAG

Godmorgon. Är sjuk trött även fast det var en riktigt tråkig kväll igår. Kanske åker in till stan idag om det funkar med sjkuts och buss, annars så ska jag bara solasolasola och bli brun för en gångs skull.
arkiv

RSS 2.0