OMGOMGOMG



VÅR

Hejhej, solen skiner, fåglarna kvittrar, det är varmt och det är vår! Älskar det! Känns nästan som att jag borde tagit shorts idag. Förresten, är det skottår i år? Det är väl bara 28 dagar i februari? Haha låter lite blåst jag vet. Hursomhelst är det väldigt skönt ute för att vara februari. Ska snart ha en skypedate men innan dess blir det nog fika, pusshej!

EVERY TEARDROP IS A WATERFALL



I NEVER REALLY KNEW WHAT TO DO

Hejhej, nyss hemkommen från skolan. Nu när det är så skönt ute är det inte så farligt att gå hem faktiskt och sen känner man sig värsta friskis bär man kommer hem ;) Nu värmer jag mig i soffan med en mugg varm choklad med vispgrädde, finns det något godare?
Förlåt för den dåliga bilden men som ni kanske vet är min kamera inte den bästa..

FOTOGRAFERING

Nu har bilderna kommigt från fotograferingen i höstas med mamma och syster, här får ni några:







Copyright - Lindísima

PRIVATE PARTY TIL' DAWN

Kanske inte bästa videon men den är helt klart värd att lyssna på! :)


BACK OF MY HEAD

Hejhej! Sitter och tränar inför soprovet imorgon, inte min grej. Eller ja, tränar... Det kanske inte går sådär jättebra när man har på fb men jag försöker iallafall? ;) Ni får ha det bra och så kanske jag uppdaterar mer ikväll

HOLLISTER

Fyfaan vad snygga deras saker är! Dör! Måste dit snart igen.
hollister



SÖNDAG

Hej, förstår om ni hatar mig nu, men jag kör igenom helgen lite snabbt nu istället! På fredagen gick vi på stan och jag köpte lite grejer från Hollister. Tåget var försenat men vi kom hem vid 5tiden iaf. Mådde asdåligt så jag gick nästan direkt och lade mig.
Igår kom elvira och eftersom bror skulle ha "fest" och ville ha mig ut ur huset fick jag följa med henne hem :)
Idag blir det bara att ta tag i plugget och fixa det sista innan skolan. Åherregud, är lovet redan slut?

@ STOCKHOLM




Sitter i man systers lägenhet och käkar ben&jerrys med Siri, imorgon blir det shopping! Bjuder till tusen på bilderna!

I WILL NEVER FORGET

Hejhej, bak på g. Här får ni lite bilder från min superbra kamera (eller inte) ;)

FIRST OF THE YEAR

Hejhej, kom nyss hem från stan och kollar tågtider till stockholm medans musse springer runt i huset och samlar strumpor, haha så jäkla söt! Snart blir det nog att gå ut med dom men jag gör ett till inlägg någon gång ikväll.
Har jag sagt att det är omöjligt att ta kort pa han? ;)

ONSDAG

Godmorgon, snart ska jag åka in till stan och träffa Natalie, kul kul! Det blir nog första grejen jag gör på mitt lov, haha lat eller vad? ;) Alla andra verkar åka skidor 24/7? Aja, snart ska jag upp till stockholm och det är hur många som helst som jag vill träffa så jag kommer nog ha fullt upp. Måste dra nu, vi hörs!

LATA

Tjena, Klara kom igår kväll och sov här och nu sitter vi i soffan och ska snart hugga in i våran andra semla idga, haha...

VOVVEN

Hejhej, jag vet att jag inte uppdaterade mer igår, men det var inte tillfälle. Mycket hände iallafall, för mycket. Men nu är det ganska bra, och vovven är helt underbar! Mika är dock aaasss tjurig på mig nu men det får hon ta ;) Här får ni lite bilder
Omöjligt att ta bilder på han för han rör sig 24/7!

MC

Sitter nu på Mc och käkar, ska snart åka sista biten till valpen och kommer nog hem vid 5tiden, hörs då!

LÖRDAG 18 I 2

Tjena! ;) Ska snart hoppa in i duschen och sen blir der onepiecen! Dagen blir väl ganska lugn, mest fixa det sista innan hunden kommer. Ser ut som jag vet inte vad så ni får en arkivbild istället

FINASTE

På söndag blir en av dom min! ♥

VINTER



JÄVLAJÄVLAJÄVLA GLAD

Serriöst bästa dagen på länge! Fredag, sportlov, varmt, fick mina kläder från laredoute, inget plugg och så fick jag reda på att vi ska köpa hund på söndag. Dör!

DU FÅR INGEN TÅR, INGENTING

Hejhej, kom nyss hem från Siri. Var så sjukt trött igår så det ä därför jag inte bloggade något. Har en bra och en dålig nyhet, men eftersom det inte är säkert än så får ni reda på det imorgon istället.

BILDBOMB FRÅN IGÅR

Här kommer bilder från igår, måste göras om!
Hahaha, sega eller vad?

ALLA <3 DAG

Tjena! Har ridit hela dagen men nu sitter vi inne och värmer oss, så jäkla kallt! Och btw, glad alla ♥ dag på er!

JAG OCH MINA BABES

Tjena! Sitter i vardagsrummet omgiven av chips, godis och annat skit ;) Ha det bra, pusshej!

MÅNDAG

Hejhej, grymt trött just nu! Ska nog sova lite innan Siri, Natalie, Ester och Maja kommer och sover här (friluftsdag imorgon) Då måsten man ju va pigg! Orkar inte skriva mer men vi hörs nog i kväll igen :)

SVAR TILL MIN KORV

korven om ANSIKTET:
har jag övertygat dej nu??

Haha ja, det har du ;)


ANSIKTET

Okej, skit i texten, då blir den asbra!

YOU GOT THAT ONE THING

Länkade bloggen på fb och oj vad många besökare jag fick! Fortsätt så!

STIGA PÅ OCH ALDRIG TVEKA EN MINUT

Tjena, fixade mina jeansshorts igår med Klara, såå snyggt det blev!

SÖNDAG

Hejhej! Sitter i min onepiece (igen) och käkar frukost. Vi får se vad jag gör idag, kanske bara tar det lungt :) Hörs snart, pusshej!

SOMMAR

sommar



Med världens underbaraste Klara<3


11 I 2

Godmorgon, vaknade nyss och nu har jag krypigt ner i min onepiece. Känner min som en stor bäbis i den, haha!

ÄNTLIGEN!

YESS, äntligen har jag fått min älskade onepiece! Så glad just nu, haha ;)

ÅTTONDE I ANDRA

Hej, onsdag idag. Riktig skitdag faktiskt, efter skolan som slutar 1 gick jag på stan i kylan i en och en halv timme ensam tills bussen kom. Forever alone @ stan.

PROJECT RUNWAY

Hejhej! Sitter och kollar på project runway i min pjamas nu, vi hörs imorgon!
haha...

SJUNDE I ANDRA

Tisdag, ush. Bra dag iallafall. Haha, kul inlägg. Här får ni en riktigt bra låt:

MYS

Hejhej, sitter och myser framför brasan, det gillas stort! Måste tyvärr plugga tyska, världens mest underbara språk, och det gillas inte. Aja, pusshej.


BESTÄLLT/KÖPT

Tröjorna är beställda från laredoute och jeansen köpta idag från lindex med nitar fram och bak som man inte ser så bra på bilden.

THAILAND

Jag kanske ska till thailand! Ahh, dör! Det är för att min farmor har en stuga där som hon nu ska sälja och om köparna bestämmer sig (imorgon) för att köpa ska jag och mamma åka dit i en vecka under våren för att skriva på kontrakt osv. Så jäkla kul! Hoppas!

SNYGGGT

snygggggt



LÖRDAG

God morgon! Har nyss kommit hem från Matilda. Har massa saker jag skulle vilja göra idag men just nu sitter jag bara och dunkar Rebecca & Fiona och dricker min andra kopp med chokladkaffe med mika, haha ;)

DU FÅR LEVA MED DET I RESTEN AV DITT LIV

YES, internet is back! Idag gick jag lite på stan med Natalie innan jag gick hem i typ 30 minus. Så jä*la kallt det har blivit! Har en massa saker jag inte visat på bloggen än så det kommer.

RSS 2.0